Welkom 

Hieronder vind u mijn recente nieuwsbrieven.

Wilt u zich abonneren op mijn nieuwsbrief klik dan op het onderstaande link en schijf u in.

 
Open uw nieuwsbrief hieronder

Nieuwsbrief Mei 2023

Beste klant,
Met het mooie weer in aantocht zijn we ons allemaal aan het voorbereiden om onze voeten te laten zien in sandalen en onze huid te laten stralen in zomerkleding. Bij La Beaute Huid- en Voetverzorging zijn we ons ervan bewust dat u er op uw best uit wilt zien en ik wil u graag helpen om dat te bereiken.
Echter, zoals u wellicht weet, zijn de kosten van onze producten en diensten de afgelopen tijd gestaag gestegen. Ik heb altijd geprobeerd mijn prijzen redelijk te houden en mijn klanten de best mogelijke service te bieden. Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, ben ik helaas genoodzaakt om mijn prijzen aan te passen.
Met ingang van 1 juli 2023 zullen mijn prijzen daarom enigszins verhoogd worden. Ik begrijp dat dit voor sommige klanten geen prettig nieuws is, maar ik wil benadrukken dat ik er alles aan doe om u de best mogelijke dienstverlening te blijven bieden.
In deze drukker wordende periode wil ik u bedanken voor uw steun en loyaliteit. Ik ben blij en er trots op dat ik al jarenlang uw schoonheidspartner mag zijn en dat we samen hebben gewerkt aan het bereiken van uw schoonheidsdoelen.
Ik blijf investeren in onze producten en diensten om u de beste ervaring te bieden die mogelijk is. Ik wil u graag uitnodigen om bij mij langs te komen en te ontdekken wat ik allemaal voor u kan betekenen.
Als u vragen heeft over onze nieuwe tarieven of als u meer informatie wilt over onze diensten, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta altijd klaar om u te helpen en u te voorzien van advies op maat.
Met vriendelijke groet,
Rolinde Potgieter Eigenaar,
La Beaute Huid- en Voetverzorging


Nieuwsbrief Februari 2021

Corona Update
laatste nieuws met betrekking tot corona virus
voornaamachternaamcoronasalonupdate.pdf (1.29MB)
Corona Update
laatste nieuws met betrekking tot corona virus
voornaamachternaamcoronasalonupdate.pdf (1.29MB)

Klik hier om te openen in html 


Neuwsbrief November - December 2020

Hier te openen in html 
 
NIEUWE WELLNESS BEHANDELINGEN

Hawaiian Feelings
In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities die u meevoeren op de golven van de stille oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie tijdens de zijdezachte lichaamsmassage reist u mee naar dit exotische oord. De Hawaiian Feelings is een heerlijke lichaamsbehandeling waarbij u absolute ontspanning ervaart. Door een “dans” rondom het lichaam te maken met “lomi lomi” massagegrepen ervaart u een bijzondere massage, welke u laat wegdromen naar een droombestemming op Hawaï.
De behandeling bestaat uit:
Voetenbad & geurreis met een kopje kruidenthee
Rugscrubmassage
Hawaiiaanse massage
Verzorgende nabehandeling met bodycrème & Body Mist
De Siwa Feelings vindt haar oorsprong in de oostelijke delen van de Egyptische woestijn, waar reiniging en ontspanning een belangrijke rol spelen. Bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten vormen hierbij de basis van de behandeling.
Deze bijzondere kruidenpakking met warme basaltstenen en ontspannende hoofdhuidmassage laten u wegzweven naar oostelijke oases!
De behandeling bestaat uit: 
Voetenbad & geurreis met een kopje kruidenthee
Rugscrubmassage
Hotstones massage
Rugpakking
Hoofdhuidmassage
Nabehandeling met bodycrème & Body Mist
Jaipur Feelings
Laat je onderdompelen en reis mee naar het mooie India. Ervaar de fonkelende en warme edelstenen samen met de authentieke Ayurvedische massagetechnieken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en je teruggebracht wordt naar ultieme ontspanning.
de behandeling bestaat uit: Voetenbad en geurreis met een kopje kruidenthee Edelsteen rugmassage Verzorgende nabehandeling met bodycrème & bodymist.
Contra-indicaties: Ontstekingen, Besmettelijke huidaandoeningen, Steenpuisten, Koorts, Slechte algehele gezondheid, Kanker, Hartpatiënten, Extreme vermoeidheid en uitputting, Burn-out / Overspannenheid.
Himalaya Feelings
Voordat de Tibetaanse monniken aan hun spirituele reis begonnen, reinigden ze eerst hun lichaam met zuiverende mineralen. Vanuit deze traditie is de Himalaya Feelings ontstaan. Zweef mee met de oude monniken naar deze droombestemming.
Sluit uw ogen en reis naar de Himalaya waar uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en uw spieren verwarmd.
De behandeling bestaat uit:
Voetenbad & geurreis met een kopje kruidenthee
Massage met in kruidenolie gedrenkte warme kruidenbundels
Verzorgende nabehandeling met bodycrème & Body Mist


20 JAAR
1999 - 2019
La Beauté Almelo bestaat eind november 20 jaar en dat vier ik  graag samen met jou! Ten eerste ben ik jou  als vaste klant natuurlijk erg dankbaar voor het vertrouwen,  want zonder jou was dit jubileum niet mogelijk geweest.
Daarom wil ik  dit alvast  vieren door in november op alle produkten van  Cenzaa een korting van 20% te geven. Gedurende het jaar zullen per kwartaal meerdere jubileumacties volgen.
In het voorjaar van 2020 ben ik van plan om mijn 20 jarig bestaan  met een gezellige opendag te vieren   samen met al mijn klanten. 


WELLNESS EXPERT.

Op 27 september heb ik mijn Wellness expertise behaald.
Dit houdt in dat ik er een aantal nieuwe en heerlijk rustgevende behandelingen bij aangeleerd heb gekregen. Deze behandelingen staan op de website onder het kopje "wellness" en zijn gemakkelijk zelf online te boeken.
Kijk op www.labeautealmelo.nl en boek snel  uw behandeling met 10 % introductiekorting in de maand november. 
Lees verderop meer over deze behandelingen.
 Kerst drukte

De tijd gaat snel en over ruim 7 weken is het alweer Kerst.
De salon is tot en met 23 december geopend, daarna ga ik  genieten van de feestdagen en mijn gezin. Vanaf 8 januari 2020 is de salon weer geopend. Wil je nog een behandeling voor de feestdagen, wacht dan niet te lang met het boeken van een afspraak om teleurstelling te voorkomen! Met vriendelijke groet, Rolinde Potgieter.