Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

Cenzaa GC Smart Sun Control 200ml

Smart Sun Control is een nieuwe generatie droge olie die de huid, dankzij de Triple-Sun technology beschermt, verzorgt, herstelt en een natuurlijke glans geeft. Deze technologie haalt het beste van pure oliën en plantenextracten naar boven.

SMART SUN CONTROL
Medium Protect & Care
Smart Sun Control is een nieuwe generatie droge olie die de huid, dankzij de Triple-Sun technology beschermt, verzorgt, herstelt en een natuurlijke glans geeft. Deze technologie haalt het beste van pure oliën en plantenextracten naar boven. Het laat krachtige werkstoffen zoals Argan olie, Frambozenolie, Groene thee en Rozenbottelzaad optimaal samenwerken voor een gezonde zongebronste huid. Ervaar direct resultaat doordat deze lichaamsolie snel wordt opgenomen, niet plakt en een natuurlijke medium zonbescherming geeft. De vrijgekomen anti-oxidanten beschermen de huid tegen oxidatieve stress, de belangrijkste oorzaak van huidveroudering als gevolg van zonlicht.

UITLICHTING INGREDIËNT: FRAMBOOS (JAAR: 2011)

Cenzaa Global Cocooning Smart Sun Control ingrediënt framboos

HUIDCONDITIE
Als zonneolie is de Smart Sun Control geschikt voor huidtypes die niet of nauwelijks verbranden. Bij een rode of zonverbrande huid, direct zonlicht vermijden! De Smart Sun Control is daarnaast als dagelijkse hydraterende en verzorgende body olie te gebruiken voor alle huidcondities.

CENZAA EVERYDAY RITUAL
Breng de Smart Sun Control, vóór blootstelling aan de zon of als extra bescherming, masserend aan op uw lichaam. Om uw huid maximaal te beschermen tegen UV-stralen brengt u regelmatig de Smart Sun Control aan.
Als door de zon gekust! De nieuwe generatie zomerse musthave voor een zongebronste huid.

RESULTAAT
Deze heerlijk geurende zonneolie met medium zonbescherming zorgt voor een prachtige glans en gezonde zongebronste huid.
* Een zomerse musthave met betoverende geur
* Een dry oil welke de huid verzorgt, herstelt en beschermt en voorziet van een natuurlijke glans
* Deze lichaamsolie wordt snel opgenomen en plakt niet


Artikelnummer:
c5520
Prijs:
€ 30,85
Inbegrepen btw 21%
€ 5,35

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com