Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

Extenso for Men Effective Scrub Wash 150ml

Deze frisse schuimende reinigingsgel bevat kleine slijpdeeltjes die de huid effectief reinigen en dode huidcellen verwijderen. Effective Scrub Wash egaliseert het huidoppervlak en houdt hierbij de vochtbalans op peil.

EFFECTIVE SCRUB WASH

Exfoliating gel
Deze frisse schuimende reinigingsgel bevat kleine slijpdeeltjes die de huid effectief reinigen en dode huidcellen verwijderen. Effective Scrub Wash egaliseert het huidoppervlak en houdt hierbij de vochtbalans op peil. De huid zal na gebruik zijdezacht en soepele aanvoelen. Door de milde formule geschikt als dagelijkse reiniging voor zowel gelaat als lichaam.


Inhoud: 150ml


FACE & BODY

GEBRUIK

GELAAT, HALS & DECOLLETÉ [ook geschikt voor het lichaam]


Breng Effective Scrub Wash gelijkmatig aan op een gereinigde huid. Vermeng de aangebrachte gel met lauw/warm water en masseer met zacht roterende bewegingen in. Verwijder het product met een ruime hoeveelheid lauw/warm water.
RESULTAAT

• Zorg ervoor dat alle korreltjes goed verwijderd worden, het is voor de cliënt niet prettig om tijdens vervolgbehandelingen (b.v. massage) nog korrels op de huid te voelen
• Gebruik de Effective Recover Lotion om de behandeling af te sluiten, deze werkt sterk zuurgraad herstellend


Prijs:
€ 23,95
Inbegrepen btw 21%
€ 4,16

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com