Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

Cenzaa GC Day Off Remover 200ml

Day Off Remover is een uitzonderlijk krachtige make-up remover met een bijzondere textuur. Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid.

GLOBAL COCOONING DAY OFF REMOVER

Gentle Eye & Lip Remover
Day Off Remover is een uitzonderlijk krachtige make-up remover met een bijzondere textuur. Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid. De BI-PHASE formule is een technisch hoogstandje en combineert twee fases. Eenmaal gemengd, veranderen de lotion en olie in een vetvrije emulsie, die moeiteloos de meest hardnekkige kleurpigmenten op zowel ogen als lippen wegneemt. Waterproof mascara, longlasting lipstick en eyeliner verdwijnt als sneeuw voor de zon. Deze uiterst milde remover reinigt en verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid.


UITLICHTING INGREDIËNT: BI-PHASE FORMULE [JAAR:2018]


Unieke 2-Fasen formule, met oliehoudende bovenste fase en een onderste fase op waterbasis, speciaal samengesteld uit zeer milde oliën.


Inhoud: 200ml


GEBRUIK

CENZAA EVERYDAY RITUAL


Schud de flacon, voor elk gebruik, goed zodat de BI-PHASE formule één homogene, uitzonderlijk effectieve vloeistof vormt. Breng de remover aan op een wattenpad en laat deze enkele seconden rusten op de wenkbrauwen, oogleden en wimpers. Strijk als eerste over de wenkbrauwen en daarna lichtjes over de oogleden, waardoor u de kleurpigmenten wegneemt. Draai de wattenpad om naar de andere zijde en wrijf daarna zachtjes vanaf de wimperaanzet tot wimper uiteinden om de mascara en eventuele eyeliner te verwijderen.


Huidconditie
Deze Eye & Lip color remover is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en lensdragers.


INSIDE OUTSIDE TIP!


PURE SCHOONHEID
Trakteer uzelf op een gezonde huid en zorg dat u volop groenten, fruit en peulvruchten eet. Gebruik geen toege- voegde suikers en zout.


De ideale dag zou er zo uit kunnen zien; Start met een glas water met een beetje citroensap. Geniet daarnaast van gezonde smoothies en gevarieerde, zo onbewerkt mogelijke voeding, drink Cenzaa Tea en gebruik Cenzaa Nutraceuticals.


RESULTAAT

Deze milde make up remover verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige kleurpigmenten op zowel ogen als lippen. Waterproof mascara, longlasting lipstick en eyeliner verdwijnt als sneeuw voor de zon.


• Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid
• Deze uiterst milde Eye & Lip color remover reinigt en verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid
• Eenmaal gemengd, verandert deze lotion en olie in een vet-vrije emulsieNOTE! De verpakking heeft een prachtige sleeve van een geweldige textuur. Wanneer ze de sleeve wegschuiven, worden ze blij verrast met een prachtige verpakking met een glamoureuze opdruk. Openen ze de verpakking dan krijgen ze nog een extra presentje in de vorm van een prachtig kaartje met daarop luxe thuisrituelen en een inside outside tip.


Artikelnummer:
c5530
Prijs:
€ 28,80
Inbegrepen btw 21%
€ 5,00

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com