Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

Mykored 50 ml

Mykored Anti-schimmel druppels zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en teen-tussenruimtes. Het helpt schimmelnagels te voorkomen en bestrijd actief een onaangename zweetgeur van de voeten.

Mykored Pipet
Mykored Anti-schimmel druppels zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en teen-tussenruimtes. Het helpt schimmelnagels te voorkomen en bestrijd actief een onaangename zweetgeur van de voeten. De vochthuishouding in de huidlagen wordt gereguleerd. De oplossing wordt geleverd in een handige pipet flacon zodat druppelen tussen nagel en nagelbed eenvoudig is.

Gebruik
De nagels en de ruimtes tussen de tenen goed met de pipet indruppelen en laten intrekken.

Ingrediënten: Isopropyl Alcohol, Aqua, Undecylenamide-DEA, Salicylic Acid, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Urea, Benzoic Acid, Bromchlorophene, Triethanolamine, Parfum

Mykored heeft speciaal een lijn ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en teen-tussenruimtes. Mykored helpt schimmelnagels te voorkomen, en is daarnaast ook actief in de bestrijding van onaangename zweetgeuren van de voeten. Mykored bevat ureum ter regulatie van de vochthuishouding in de huidlagen.


Prijs:
€ 10,50
Inbegrepen btw 21%
€ 1,82

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com