Webwinkel

La Beauté Huid en voetverzorging

 

Webwinkel La Beauté huid en voetverzorging

Bestel hier al uw producten

€ 54,45Cenzaa Skin Boost Ampoule Therapy Intense Firming
Ziet u de eerste fijne lijntjes in uw gezicht of wilt u graag diepere rimpels verminderen zonder ingrijpende Botox-injecties te gebruiken? Geniet dan van het resultaat van een geavanceerde shocktreatment met Skin Boost Ampoule Therapy – Intense Firming
€ 19,00Dadi’Oil Nagelriem Olie 14,3 mL
Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels. Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.
€ 5,95Dadi’Oil Nagelriem Olie 3,75 mL
Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels. Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.
€ 8,95Samenwerkende pedicures Voetgel 75mL
Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor Voetschimmel
€ 8,95Samenwerkende Pedicures Klovenzalf 75mL
Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen.
€ 14,13Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling 125 ml
Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling is een verzorgende voetpeeling voor zijdezachte voeten en benen, verwijdert dode huidcellen op milde wijze.
€ 12,27Gehwol Klovenzalf 125ml
Bij (langdurig) droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met GEHWOL Kloven-Zalf zult u merken dat kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen.
€ 11,49Gehwol Eelt Crème 125 ml
De nieuwe Gewhol Eelt Crème vermindert de eeltlaag binnen 29 dagen met 96%*.
€ 10,50Mykored 50 ml
Mykored Anti-schimmel druppels zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en teen-tussenruimtes. Het helpt schimmelnagels te voorkomen en bestrijd actief een onaangename zweetgeur van de voeten.
€ 5,90Hand cremeschaum
Microsilver Hand Care Plus - Voor droge, ruwe en/of sterk belaste huid - werkt desinfecterend, antimicrobieel, ontstekingsremmend, antiviraal en fungicide.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: labeaute.almelo@gmail.com